Azonnal reagáltak

2013. 12. 11., sze - 16:05
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti járőröket egy a délelőtti forgalomban magányosan közlekedő kisgyermekhez riasztották. Haladéktalanul megkezdték a gyermek szüleinek felkutatását.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2013. december 11-én 10 óra 20 perckor érkezett bejelentés, mely szerint a forgalmas belvárosi négysávos Petőfi Sándor utcán egy 2-3 éves felügyelet nélküli kisfiú hajtott át háromkerekű kismotorral. Az ügyeletes azonnal a helyszínre irányított egy járőrpárost. A rendőrök a bejelentő mellett találták a gyermeket, azonban szülő nem volt vele. Tapolcsányi Zoltán r. főtörzsőrmester karjába vette a síró fiút és társával, Gyalai Norbert r. őrmesterrel adatgyűjtésbe kezdtek. Az egyenruhások végigjárták a környező üzleteket, azonban a kicsi szüleit nem találták. A gyermekkel együtt felkeresték a közeli óvodát, ahol a pedagógusok azt mondták, nem ismerik a kisfiút, nem az ő intézményükbe jár. Végül kiderült, hogy a gyermek az óvoda melletti bölcsődéből indult útjára.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam