Erdészeti akció

2017. 03. 21., k - 15:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Közös ellenőrzést tartottak a tapolcai rendőrök a polgárőrség és az erdészetek munkatársainak bevonásával.

A Tapolcai Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának vezetője által irányított, összehangolt akció Monostorapátiban 2017. március 20-án 10 órakor kezdődött, amelyet a Bakony Erdő Zrt. Monostorapáti Erdészetének területein hajtottak végre.

Az akció célja az erdészeti, természetvédelmi szabálysértések, a rongálások, falopások, egyéb tulajdon elleni szabálysértések elkövetésének megelőzése, továbbá az erdőterületeken tartózkodó gyalogosok ellenőrzése volt.

Kiemelt figyelmet fordítottak az orvvadászat megakadályozására, az erdőterületeken engedély nélkül vadászó személyek kiszűrésére.

A rendőrök összesen négy tűzifát szállító jármű vezetőjével szemben intézkedtek, hiányosságot egy esetben tártak fel. Továbbá tizenöt személyt igazoltattak, akik a fakitermeléshez szükséges okmányokkal mindannyian rendelkeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.