Menekülni próbált, de elfogták

2016. 02. 26., p - 09:04
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás egy tolnai férfi ellen.

Egy tolnai élelmiszerüzlet eladója tett bejelentést a rendőrségre, mert 2016. február 25-én 15 óra 30 perckor bement a boltba egy ismeretlen férfi, aki a kabátjába helyezve eltulajdonított egy üveg vodkát. Az eladó azonnal észlelte a lopást, majd az megpróbálta visszatartani az elkövetőt, de a férfinak sikerült elmenekülnie. A helyszínre érkező járőrök a sértett által adott személyleírás alapján azonnal elkezdték a környező utcák átvizsgálását, majd egy közeli utcában megtalálták a menekülő elkövetőt. A férfi megpróbált elfutni a rendőrök elől, de rövid üldözést követően elfogták, majd megbilincselték. A ruházatátvizsgálás során a boltból eltulajdonított ital is előkerült, amelyet a sértett részére visszaadtak.

A tolnai rendőrök a 23 éves tolnai fiatalembert előállították, majd ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.