Odafigyelve segítenek

2017. 01. 08., v - 18:00
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém megyei rendőrök rendszeresen felkeresik a téli hidegben az egyedül élőket, rászorulókat, és fokozottan figyelik a közterületeket is.

Visszatérően látogatják az egyenruhások a Veszprém megyei falvakban élő idős embereket, és kiemelten ellenőrzik a közterületeken tartózkodókat a hideg időre való tekintettel. A rendőrök segítségüket ajánlják fel a lakosságnak, és figyelmeztetik őket a következő napokban várható időjárási körülményekre. A szolgálatot teljesítő járőröknél mindig van meleg tea és takaró, hogy a bajbajutottakon segítsenek, de akár a tűzifa behordásával vagy egy kis beszélgetéssel is támogatják a rászorulókat.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy a rendkívüli hideg időjárás miatt értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon, ha segítségre szoruló személyt látnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Előzetesben a gázoló

Elrendelte a bíróság az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki Dunakeszin, egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy nőt.

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál, tehergépjárművekben megbújva próbált meg Magyarország területére bejutni összesen öt illegális migráns.

 

Rendőrnap Békéscsaba főterén

Bemutatókkal, játékos vetélkedőkkel és hasznos információkkal, tanácsokkal várták az érdeklődőket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei.