Odafigyelve segítenek

2017. 01. 08., v - 18:00
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém megyei rendőrök rendszeresen felkeresik a téli hidegben az egyedül élőket, rászorulókat, és fokozottan figyelik a közterületeket is.

Visszatérően látogatják az egyenruhások a Veszprém megyei falvakban élő idős embereket, és kiemelten ellenőrzik a közterületeken tartózkodókat a hideg időre való tekintettel. A rendőrök segítségüket ajánlják fel a lakosságnak, és figyelmeztetik őket a következő napokban várható időjárási körülményekre. A szolgálatot teljesítő járőröknél mindig van meleg tea és takaró, hogy a bajbajutottakon segítsenek, de akár a tűzifa behordásával vagy egy kis beszélgetéssel is támogatják a rászorulókat.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy a rendkívüli hideg időjárás miatt értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon, ha segítségre szoruló személyt látnak.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlekedési tanácsok autósoknak!

A lassúbb, körültekintőbb, előrelátóbb vezetéssel még a kritikusabb őszi időszakban is minimálisra csökkenthető a baleseti kockázat!

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül egy pakisztáni, hatan pedig afgán állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.