Dugóhúzóval fenyegette meg

2013. 07. 07., v - 08:14
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki egy dugóhúzóval fenyegetőzve szerzett pénzt egy fiatalembertől Szekszárdon.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával indított eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság egy 28 éves mórágyi férfi ellen, aki 2013. július 6-án a reggeli órákban egy dugóhúzóval fenyegetett meg egy szekszárdi fiatalembert, mondván, ha nem ad neki pénzt, leszúrja. A sértett a fenyegetés hatására több tízezer forintot adott a férfinak. A gyanúsíott ezután arra is rávette áldozatát, hogy elmenjen vele egy üzletbe, ahol ruhákat és mobiltelefont vásárolt a sértett pénzén. Ezt követően ismét megfenyegette a férfit, hogy ha értesíti a rendőrséget, akkor leszúrja, vagy megvereti.

 A szekszárdi járőrök délután negyed egykor a városban elfogták J. Zoltánt, akit gyanúsítottként kihallgatott és őrizetbe vett a rendőrség.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több millió forint kárt okoztak, elfogták őket a rendőrök

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket és a gépek vezetőfülkéiből érintőképernyős monitorokat lopott a gyanú szerint három külföldi férfi Békéscsabán. A nyomozás eddigi adatai szerint máshol is követhettek el hasonló bűncselekményt.

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.