Valóra váltották az álmát

2016. 01. 15., p - 09:18
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Zalán a hatodik születésnapján rendőrautóval érkezett az óvodába.

A hat éves Zalán két dolgot kért születésnapjára egy kis nyuszit és azt, hogy rendőrautóval mehessen az oviba. Édesanyja mindkét kívánságát szerette volna teljesíteni, ezért levelet írt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságnak és arra kérte a rendőröket, hogy a jeles napon vigyék el a gyermekét az óvodába.

Zalánt 2016. január 15-én reggel hét órakor egy rendőrautó és két egyenruhás rendőr várta a ház előtt, akik örömmel teljesítették a különleges kívánságot és egy ajándékcsomaggal üdvözölték a gyermeket. A bátor fiúcska - édesanyja nélkül – rendőrautóval tette meg a reggelenként megszokott utat és azt mondta az egyenruhásoknak biztos abban, hogy ő is rendőr lesz.

Zalán természetesen a nyuszit is megkapta születésnapjára, így minden kívánsága teljesült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálra verte

Ököllel ütötte és munkavédelmi bakanccsal a lábán rugdosta egy férfi a barátját Gerendáson. A bántalmazott férfi életét vesztette. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

 

Garázdaság Baktakéken

Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei még a helyszínen elfogták a machetes támadót.

 

A boltban támadt ismerősére

Garázdaság miatt indult eljárás egy 37 éves kamondi nő ellen, az Ajkai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Bosszúból ment neki

A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 60 éves Nagykónyiban élő férfival szemben indítottak közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetése miatt.