Kisfiút molesztált

2016. 06. 01., sze - 12:47
Zsaru Magazin

Piros, csipkés felsőbe és rózsaszín női bugyiba öltözve próbált szexuális cselekményekre bírni egy tízéves kisfiút a tárkányi B. János (41). A kisbéri zsaruk a polgárőrök segítségével elfogták.

Nemrég költözött Tárkányba B. János. Olykor átjárt az egyik családhoz, május 19-én este is náluk volt.

– Amikor a fiú édesanyjának elfogyott a cigarettába tölthető dohánya, B. János felajánlotta, hogy ad kölcsön. Az asszony megkérte a kisfiát, menjen át a férfival, és hozzon – részletezi az esetet Delbóné Oláh Csilla őrnagy, a Kisbéri Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője. – B. János otthon bement az egyik szobába, és pár perc múlva egy piros, csipkés női felsőben és egy elöl kivágott női bugyiban lépett ki, kezében egy piros vibrátorral.

A kisfiú vallomása szerint a férfi megmutatta magán, hogy kell használni, és unszolta a gyereket, próbálja ki. A fiú tiltakozott, és többször kérte, engedje haza. Az édesanyjának közben feltűnt, hogy sokáig elmaradtak, ezért utánaküldte biciklivel nyolcéves kislányát, hogy hívja haza. A kislány a függöny nélküli ablakon benézett B. János házába, és meglátta a férfit női ruhában, vibrátorral. Megijedt, hazament, de a sokktól nem tudta otthon elmondani, mi történt. Anyja nem sejthette, mit látott, ezért visszaküldte a testvéréért.

 

Delbóné Oláh Csilla

 

– A kislány ekkor bekiabált a bátyjának, mire B. János kiengedte a fiút, és a gyerekek lélekszakadva hazatekertek – folytatja az őrnagy. – Habár a báty is megijedt, de el tudta mondani édesanyjának, mit művelt a férfi. A nő azonnal hívta a rendőrséget, mi pedig felvettük a kapcsolatot a Tárkányban szolgálatban lévő polgárőrökkel. Az önkéntes bűnmegelőzők azonnal a férfi keresésére indultak, nem messze a házától ráakadtak, és a járőrök kiérkezéséig visszatartották. Ekkor már férfi-felsőruházatot viselt. A kollégáim a lakhelyén átvizsgálták a ruházatát, női bugyi volt rajta. Kihallgatásán tagadta, hogy a kisfiút bármilyen szexuális cselekményre rá akarta volna venni. A házkutatás során lefoglaltuk a 35 centiméteres vibrátort, a csipkés női felsőt és egy fekete női alsóneműt. Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik ellene eljárás. A kisfiút nyomozási bíró hallgatja majd meg, illetve pszichológus szakértőt is kirendeltünk. A további gyanúsítás, illetve minősítés ezek eredményétől függ majd. A bíróság május 20-án elrendelte B. János előzetes letartóztatását.

FERENTZI

FOTÓ: SEBESTYÉN, K.-E. MRFK


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.