Leleplezték a kuplerájt

2015. 07. 23., cs - 13:41
Zsaru Magazin

Masszázsszalonnak álcázva nyilvánosház működött Budapest Belvárosában. Július 10-én rajtaütöttek az V. kerületi zsaruk, a műintézményt bezárták, üzemeltetőjét elfogták.

A Budapest V., Váci utcában illegálisan kiterjesztett szolgáltatással működő szalonra lakossági bejelentés hívta fel a zsaruk figyelmét.

 

 

– Ellenőriztük az előzetes információkat, kollégáim felderítő munkája nyomán megerősödött a gyanú, hogy az egyik társasház alagsorában kialakított masszázsszalonban tiltott prostitúciós tevékenységet végeznek. Július 10-én este kollégáim megjelentek a szalonban, két férfit meztelenül, egy nőt félmeztelenül találtak olyan holmik társaságában, amelyek tipikusan a szexuális örömszerzéshez kapcsolódnak – ismertette az esetet Ficsor Karolina őrnagy, az V. Kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának megbízott vezetője.

 

 

– Az akcióban részt vevő járőrök a szalonban talált hét nő alkalmazottat előállították a kapitányságra, két külföldi állampolgárságú férfi vendéget tanúként hallgattunk ki az üggyel kapcsolatban.

 

 

A nyomozók megállapították: a masszázsszalont a dunaújvárosi V. Attila (41) üzemelteti. Ő a rendőri akcióról mit sem sejtve érkezett, elfogták.

 

 

– A férfi nem tett vallomást, a női alkalmazottak és a két külföldi férfi által elmondottak azonban megalapozzák a gyanút, hogy V. Attila a maszszázsszalonban rendszeres haszonszerzés érdekében helyiséget biztosított prostitúciós tevékenységet folytató nőknek a szexuális cselekményekhez – folytatta az őrnagy.

 

 

– Az örömlányok ellen tiltott prostitúció miatt szabálysértési eljárás indult. Meghallgatásuk során részletesen feltárták az álcázott nyilvánosházban folyó tevékenységüket, elmondták, bevételük felét tarthatták meg, a többit le kellett adniuk a tulajnak.

 

 

V. Attila ellen bordélyház fenntartásával, vezetésével elkövetett prostitúció elősegítése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a bíróság július 13-án elrendelte előzetes letartóztatását.

 

 

TAKÁTS

FOTÓ: ERDEI MIHÁLY


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam