Robogókat adományoztak

2017. 05. 11., cs - 10:59
Zsaru Magazin

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság 37 segédmotoros kerékpárt adományozott kiemelt stratégiai partnere, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) egyesületei számára.

A Készenléti Rendőrség alakulóterén április 27-én megtartott átadóünnepségen Papp Károly altábornagy, országos rendőrfőkapitány beszédében kifejtette, a rendőrség nagyra becsüli a polgárőrség több évtizedes munkáját.

 

Szabó Endre, Papp Károly altábornagy, Túrós András 

 

Leszögezte: az önkéntes bűnmegelőzőket tömörítő szervezet a magyarországi közrend és közbiztonság megkerülhetetlen tényezőjévé vált. Beszéde után Szabó Endrének, a Hollókői Polgárőrség képviselőjének nyújtotta át az egyik robogó kulcsát, aztán mindegyik járművet birtokba vehették a polgárőrök. Az OPSZ elnöke, Túrós András köszönetet mondott az adományért, kiemelve, hogy a rendőrségtől az elmúlt három évben kapott 130 kismotor, csaknem ezer kerékpár és a lovas járőrszolgálat működését támogató mintegy 30 millió forint nagyban hozzájárul mindennapi feladataik ellátásához és munkájuk eredményességéhez.  

 

KUTLÁN EDINA

FOTÓ: SZABÓ LÁSZLÓ


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tűzifával csaltak

A hevesi rendőrök vádemelést javasolnak a három gyanúsítottal szemben.

 

Körözött Audi

A záhonyi határátkelőhelyen akarta elhagyni az országot a járművel az ukrán sofőr.

 

Őrizetben a bántalmazó

A salgótarjáni rendőrök a helyszín közelében fogták el azt a 33 éves helyi férfit, aki élettársát bántalmazta.