Robogókat adományoztak

2017. 05. 11., cs - 10:59
Zsaru Magazin

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság 37 segédmotoros kerékpárt adományozott kiemelt stratégiai partnere, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) egyesületei számára.

A Készenléti Rendőrség alakulóterén április 27-én megtartott átadóünnepségen Papp Károly altábornagy, országos rendőrfőkapitány beszédében kifejtette, a rendőrség nagyra becsüli a polgárőrség több évtizedes munkáját.

 

Szabó Endre, Papp Károly altábornagy, Túrós András 

 

Leszögezte: az önkéntes bűnmegelőzőket tömörítő szervezet a magyarországi közrend és közbiztonság megkerülhetetlen tényezőjévé vált. Beszéde után Szabó Endrének, a Hollókői Polgárőrség képviselőjének nyújtotta át az egyik robogó kulcsát, aztán mindegyik járművet birtokba vehették a polgárőrök. Az OPSZ elnöke, Túrós András köszönetet mondott az adományért, kiemelve, hogy a rendőrségtől az elmúlt három évben kapott 130 kismotor, csaknem ezer kerékpár és a lovas járőrszolgálat működését támogató mintegy 30 millió forint nagyban hozzájárul mindennapi feladataik ellátásához és munkájuk eredményességéhez.  

 

KUTLÁN EDINA

FOTÓ: SZABÓ LÁSZLÓ


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Előzetesben

A nógrádi férfit két betöréssel gyanúsítják a váci nyomozók.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.

 

Rablás Győrben

Egy ismeretlen fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolt egy győri postafiókot. A rendőrök jelentős erőkkel keresik a férfit.

 

Lakatlan házakat fosztogatott

Az újszászi rendőrök elfogták azt a férfit, aki az elmúlt hetekben lakatlan házakat fosztogatott a településen.

 

Előkerült motorkerékpár

Összehangolt rendőri munka eredményeként azonosították a mezőtúri rendőrök azt a férfit, aki egy segédmotoros kerékpárt lopott a településen.

 

Fiatalkorú táskatolvaj

Az érdi rendőrök a székesfehérvári nyomozók segítségével fogták el a 17 éves fiút.