Útlezárások a Békefutás miatt

2017. 05. 19., p - 21:20
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Futóverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Baranya megyében május 22-én, a verseny Somogy és Fejér megyében folytatódik.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy a Peace Run – Békefutás elnevezésű, hat kontinensen átívelő, százötven országban megrendezésre kerülő váltófutás miatt 2017. május 22. és 26. között három megyében is forgalomkorlátozás lesz. Baranya megyében az alábbi forgalomkorlátozás lép életbe.

Pécsett 2017. május 22-én 8 óra és 8 óra 20 perc között a járműforgalom elől időszakosan és szakaszosan elzárják az Alkotmány utca – Kodály Zoltán utca - Barbakán tér - Esze Tamás utca – Janus Pannonius utca – Széchenyi tér útvonalon az utak menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját.

Pécsett 2017. május 22-én 9 óra és 14 óra 30 perc között a járműforgalom elől időszakosan és szakaszosan elzárják a Széchenyi tér – Janus Pannonius utca – Esze Tamás utca – Barbakán tér – Kodály Zoltán utca - Alkotmány utca – Petőfi Sándor utca – Szigeti út – Magyarürögi út – Ranga László út, valamint az Orfű – Magyarhertelend – Bodolyabér – Kisbodolya – Oroszló – Sásd – Baranyajenő – Gödreszentmárton – Gödre útvonalon az utak menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

forgalmirend-változás

forgalmirend-változás

forgalmirend-változás

forgalmirend-változás

forgalmirend-változás

forgalmirend-változás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Előzetesben a gázoló

Elrendelte a bíróság az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki Dunakeszin, egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy nőt.

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál, tehergépjárművekben megbújva próbált meg Magyarország területére bejutni összesen öt illegális migráns.

 

Rendőrnap Békéscsaba főterén

Bemutatókkal, játékos vetélkedőkkel és hasznos információkkal, tanácsokkal várták az érdeklődőket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei.