Főelőadó - Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gödöllői Rendőrkapitányság

2020. 06. 19., p - 11:27

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője az Igazgatásrendészeti Osztály állományába, állást hirdet 2 fő részére főelőadó státusz betöltésére.

Az állásra a 2015. évi XLII. törvény alapján azon hivatásos állományúak jelentkezhetnek, akik rendelkeznek a beosztás betöltéséhez szükséges képesítési követelményekkel.

Munkavégzés helye: Pest MRFK Gödöllő Rendőrkapitányság – 2100 Gödöllő, Petőfi Sándor utca 6-10.

Munkakör: főelőadó

Besorolás: TI/B

Munkarend: vezényléses

Illetmény:  a vonatkozó jogszabályok szerint

Ruhanorma: polgári

Feladat: a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területén a szabálysértésekről a szabálysértési eljárásokról, és a szabálysértési nyilvántartásról szóló 2012. évi II. törvényben  (a továbbiakban: Szabs.tv.) meghatározottak alapján a szabálysértési eljárások lefolytatása. A beosztás betöltéséhez szükséges szabálysértési vagy közlekedésrendészeti szakterületen szerzett tapasztalat.

A beosztás betöltésének feltételei:

  • rendőrség állományában fennálló hivatásos jogviszony,
  • felsőfokú rendészeti szakképesítés, valamint a 30/2015. BM rendelet 9. melléklete alapján előírt képesítési követelménye),
  • egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság,
  • fegyelmi- és büntetőeljárás hatálya alatt nem áll.

A munkakör betöltésével kapcsolatos további információt Tóth-Csombók Viktória Margit r. százados asszony mb. osztályvezető (e-mail: TothCsV@pest.police.hu, tel.: 06-28/524-615-ös telefonszámon) ad. A jelentkezők önéletrajzát a TothCsV@pest.police.hu e-mail címre várjuk.

A munkakör betölthetőségének időpontja:  

A munkakör legkorábban 2020. augusztus 01. napjától tölthető be.

Kapcsolódó oldalak