Futár - Állami Futárszolgálat

2019. 10. 11., p - 14:24

A Készenléti Rendőrség Parancsnoka állást hirdet a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatóság Állami Futárszolgálat állományába futár munkakör betöltésére (besorolás: TH/C)
 

A munkakörre a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény (a továbbiakban: Hszt.) alapján, hivatásos szolgálati viszonyban álló munkavállalók jelentkezhetnek, akik rendelkeznek a meghirdetett beosztás betöltéséhez szükséges képesítési követelményekkel.

 

Bérezés: A rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény (Hszt.) szerint.

 

A betöltendő munkakörben ellátandó feladatok:

Futárszolgálati feladatok ellátása. A belföldi Állami Futárszolgálat tevékenységének szabályozásáról szóló 44/1998. (X. 14.) BM rendelet alapján az ÁFSZ alapvető feladata a minősített adatokat tartalmazó küldemények fegyveres biztosítással való továbbítása a futárszolgálat országos rendszerébe bekapcsolt, minősített adatot kezelő szervek között.

A BM rendelet sorolja fel azokat a szerveket (pl. Köztársasági Elnök Hivatala, Alkotmánybíróság, Kúria, Legfőbb Ügyészség, Magyar Nemzeti Bank, központi államigazgatási szervek, kormányhivatalok), amelyek jogosultak minősített adatot nem tartalmazó küldeményt is továbbítani az ÁFSZ útján.

 

Az állás betöltéséhez szükséges feltételek:

  • egészségügyi alkalmasság;
  • pszichikai alkalmasság;
  • fizikai alkalmasság;
  • rendészeti szakközépiskolai végzettség, rendőri szakképesítés megléte;
  • átlag feletti pontosság, precizitás, határozott fellépés;
  • jó írásbeli és szóbeli kommunikációs képesség.

 

Az elbírálásánál előnyt jelent:

  • gépjárművezetői gyakorlat;
  • budapesti helyismeret;
  • kiváló fizikai alkalmasság;
  • feladatorientált személyiség;

 

A munkakörre a közzététel napjától lehet jelentkezni. A beosztás várhatóan legkorábban 2019. november 01-től tölthető be.

 

A jelentkezés beérkezésének végső határideje: 2019. október 31.

 

Szolgálati hely: Készenléti Rendőrség (1101 Budapest, Kerepesi út 47-49.)

 

Szolgálatteljesítés helye: Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatóság Állami Futárszolgálat központja és objektumai

 

Szolgálatteljesítési idő: vezényléses

 

Ruhanorma: polgári

 

Benyújtandó dokumentumok: A jelentkezésnek tartalmaznia kell a jelentkező részletes szakmai önéletrajzát, szakmai végzettségéről szóló bizonyítványainak fénymásolatát, jelenlegi és korábbi munkahelyeit és munkaköreit.

 

A jelentkezés benyújtható: elektronikus úton a heszleinm@kr.police.hu , vagy a szaboa@kr.police.hu e-mail címre.

 

A beosztásra és munkakörre vonatkozó bővebb felvilágosítást, hivatali munkaidőben Dr. Heszlein Marianna r. alezredes osztályvezető a +36 (20) 412-1698, illetőleg Szabó Attila r. alezredes osztályvezető a +36 (20) 965-3115 ad a fenti mobiltelefonszámokon.

 

Tájékoztatjuk továbbá a jelentkezőket, hogy visszajelzést csak azoknak a jelentkezőknek küldünk, akiket személyes elbeszélgetésre is behívunk.

Kapcsolódó oldalak