Szakügyintéző (műszaki gazdálkodási) - Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

2019. 10. 30., sze - 14:53

 A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője 

a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvényben (a továbbiakban Hszt.), a rendvédelmi igazgatási szolgálati jogviszonyban foglalkoztatottakra vonatkozóan szakügyintéző (műszaki gazdálkodási) munkakör betöltésére energetikusi feladatok ellátására a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági Igazgatóság Műszaki Osztály állományába pályázatot hirdet.

 

A meghirdetett energetikus munkakörre a Hszt. és más kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2018. évi CXV. törvény a rendvédelmi ágazatban foglalkoztatott civil állományúak tekintetében foglalkoztatásukat vállalók jelentkezhetnek, akik rendelkeznek a beosztás betöltéséhez szükséges képesítési követelményekkel.

Illetmény és juttatások: A munkakörre vonatkozó illetmény és juttatások megállapítása – felsőfokú munkaköri osztály „D” munkaköri kategória alapján -, a fent meghatározott törvényben foglaltak szerint történik.

Munkakörbe tartozó lényes feladatok:

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság energetikai költségeinek tervezése, beszámolók készítése, energetikai számlák ellenőrzése. Közüzemi mérőkkel kapcsolatos ügyintézés illetve folyamatos kapcsolattartás a közüzemi szolgáltatókkal.

 

Pályázati feltételek:

 • magyar állampolgárság;
 • cselekvőképesség;
 • büntetlen előélet, melyet három hónapnál nem régebbi, bejegyzés mentes erkölcsi bizonyítvánnyal kell igazolni;
 • egészségügyi alkalmasság;
 • határozott, magabiztos fellépés;
 • önálló munkavégzés;
 • jó kommunikációs, együttműködési és problémamegoldó képesség;
 • kreatív gondolkodás;
 • munkakörnek megfelelő szakirányú felsőfokú végzettséget igazoló bizonyítvány;
 • szakmai jártasság.

 

Az  elbírálásánál előnyt jelent:

 • betölteni kívánt beosztásban szerzett szakmai tapasztalat;
 • B kategóriás gépjárművezetői igazolvány megléte.

 

Munkavégzés helye:

 • Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, 3100 Salgótarján, Rákóczi út 40.

 

Foglalkoztatás jellege:

Határozatlan idejű, teljes munkaidős rendvédelmi alkalmazotti jogviszony.

Munkaidőrend:

Hivatali munkaidőrend (hétfőtől csütörtökig 07:30 órától 16:00 óráig, pénteken 07:30 órától 13:30 óráig).

A munkakör az alkalmassági vizsgálatoktól függően legkorábban 2020. január 1-jei hatállyal – 6 hónap próbaidő előírásával – tölthető be. A kinevezés határozatlan időre szól.

 

Pályázati dokumentumok:

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó részletes – fizetési igény megjelölésével - fényképes szakmai önéletrajzát és motivációs levelét, erkölcsi bizonyítványát, szakmai végzettségéről szóló bizonyítványainak fénymásolatát, jelenlegi és korábbi munkahelyeit és munkaköreit, személyes adatait  (adóazonosító kártyájának és TAJ kártyájának másolatait) és elérhetőségeit, valamint hozzájárulási nyilatkozatot, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázat elbírálásával összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul.

A pályázat benyújtható:

 • személyesen (3100 Salgótarján, Rákóczi út 40., Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, Humánigazgatási Szolgálat);
 • postai úton a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetőjének címezve (Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, 3100 Salgótarján, Rákóczi út 40.);
 • elektronikus úton: humszolg.nogradmrfk@nograd.police.hu e-mail címre.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. november 30.

A pályázat elbírálásának határideje: 2019. december 16.

 

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt – hivatali munkaidőben – Bakos Attiláné r. alezredes, humánigazgatási szolgálatvezető ad a (32) 310-458-as telefonszámon.

A munkakörre vonatkozó bővebb szakmai felvilágosítást Vass Vivien a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Műszaki Osztályának dolgozója ad – hivatali munkaidőben – a 06/70 492-0667, valamint a 06 32/411-255 városi és a 32-08 BM telefonszámokon.

 

Az érvénytelen, a feltételeknek nem megfelelő, illetve határidőn túl benyújtott pályázatokat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság képviselője elutasítja.

Tájékoztatjuk továbbá, az érvényesen pályázókat személyes elbeszélgetésre hívunk be.

A pályázatot kiíró nem vállalja semmilyen, a beadott pályázat eredményéből keletkező kár, a pályázat beadásával kapcsolatban felmerült költség megtérítését.

 

Kapcsolódó oldalak