Végzős tisztjelöltek kinevezése

tisztjeloltek

 

Tisztelt Tisztjelölt!

 

A koronavírus járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben az első tiszti kinevezést megelőző egészségügyi alkalmassági vizsgálatok elvégzése a korábban megszokott módon nem hajtható végre, amelyre figyelemmel a csatolmányokban szereplő kérdőívek kitöltése vált szükségessé.

Kérjük, hogy az előszűréshez a mellékelt kérdőíveket szíveskedjen letölteni, figyelmesen kitölteni, valamint az Ön által feltüntetett megbetegedésekről/kezelésekről/vizsgálatokról rendelkezésre álló egészségügyi dokumentációkat, szakorvosi leleteket, valamint a megbetegedést alátámasztó, de az Országos Rendőr-főkapitányság Személyügyi Főigazgatóság Egészségügyi Szakirányító és Hatósági Főosztálynak még be nem mutatott egészségügyi dokumentumokat elektronikus levél formájában legkésőbb 2020. május 31-éig eljuttatni a kinevezés helye szerinti területi szerv – mellékletek között található – levelezési címére.

Tájékoztatom továbbá, hogy a fizikai és pszichológiai alkalmassági vizsgálatokat személyes megjelenés keretében, időrendi ütemezéssel, figyelemmel a távolságtartási szabályok betartására a záróvizsga időpontját követően, a kinevezés helye szerinti területi szervek Önnel egyeztetve fogják végrehajtani a 2020. június 05. – 2020. június 16. közötti időintervallumban.

Kérjük továbbá, hogy a kapcsolattartás folyamatossága érdekében rendszeresen figyelje elektronikus levelezési-, és Ügyfélkapu fiókját!

 

A kért dokumentumok a csatolmányok közül letölthetőek.

 

Országos Rendőr-főkapitányság

Személyügyi Főigazgatóság