Kapcsolat a jelentkezéshez

A pályázatot elektronikus úton a felvetel@kr.police.hu címre, postai úton az Készenléti Rendőrség Humánigazgatási Szolgálat részére (1101 Budapest, Kerepesi út 47-49.) lehet megküldeni, vagy személyesen bármely rendőri szervnél le lehet adni.

A borítékra kérjük írják rá „Járőrtárs”.

 

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást a Készenléti Rendőrség Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak a 06-20/454-3203 telefonszámon hivatali munkaidőben (hétfőtől-csütörtökig 8.00 és 16.00 óra között, pénteken 8.00 és 13.30 között), elektronikus úton a felvetel@kr.police.hu e-mail címen.

 

A pályázó az alkalmassági vizsgálatokat követően személyes meghallgatáson vesz részt, a felvételi eljárás eredményéről írásban értesítést kap. A feltételeknek nem megfelelő pályázatokat az Készenléti Rendőrség Humánigazgatási Szolgálata érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vonaton és gyalog próbálkoztak

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon rövid időn belül tizenhárom illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni az ország területére.

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.