Kapcsolat a jelentkezéshez

A pályázatot elektronikus úton a felvetel@kr.police.hu címre, postai úton az Készenléti Rendőrség Humánigazgatási Szolgálat részére (1101 Budapest, Kerepesi út 47-49.) lehet megküldeni, vagy személyesen bármely rendőri szervnél le lehet adni.

A borítékra kérjük írják rá „Járőrtárs”.

 

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást a Készenléti Rendőrség Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak a 06-20/454-3203 telefonszámon hivatali munkaidőben (hétfőtől-csütörtökig 8.00 és 16.00 óra között, pénteken 8.00 és 13.30 között), elektronikus úton a felvetel@kr.police.hu e-mail címen.

 

A pályázó az alkalmassági vizsgálatokat követően személyes meghallgatáson vesz részt, a felvételi eljárás eredményéről írásban értesítést kap. A feltételeknek nem megfelelő pályázatokat az Készenléti Rendőrség Humánigazgatási Szolgálata érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket fogtak el a rendőrök Dombegyházon. A három határsértőt, illetve annak a román rendszámú személygépkocsinak a vezetőjét, amelyben utaztak, a rendőrök előállították.