Így dolgozunk mi

Akciócsoport

2019. 01. 10., cs - 15:23
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Dílerek és szökevények, tiltott helyen kéjelgők és illegális árusok is buktak a józsefvárosi akciócsoportról szóló riport forgatása közben.

Baleseti helyszínelő

2018. 12. 18., k - 14:45
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Kékfény stábja napokig kísért egy veterán baleseti helyszínelőt. Kerékgyártó János 20 éve kutatja a tragédiák okait.

Nyomozó (zseblopás)

2018. 12. 18., k - 14:40
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Kékfény stábja a BRFK zseblopás elleni utcai csoportját kísérte. A civil ruhás nyomozókról nem is sejtené, hogy rendőrök, pont ezért hatékonyak.

Járőr (Készenléti Rendőrség)

2018. 12. 18., k - 10:20
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Kékfény stábja éjjel és nappal, kerületeken át követte a Készenléti Rendőrség két rendőrét.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.