A balesetmentes közlekedésért

2019. 04. 19., p - 07:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Zala megye közútjain is a forgalom megnövekedésével kell számolni a húsvéti ünnepek alatt a közlekedésben résztvevőknek, kérjük, közlekedjenek óvatosabban!

A húsvéti ünnepek ideje alatt jelentősen megnövekszik a közutakon a forgalom. Sokan ülnek olyanok is a volán mögé, akik csak ritkán vezetnek, a napi rutinnal nem minden esetben rendelkeznek, ezért fontos, hogy legyünk türelmesek, toleránsak egymással szemben, egy rosszul megválasztott közlekedési szituációval ne kockáztassunk emberi életeket!

Az ünnepek alatt a Zala megyei rendőrök is kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzésére, melynek célja a balesetek megelőzése, az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrése, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése. 

Balesetmentes közlekedést kíván a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság!

 …hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.