A balesetmentes közlekedésért

2019. 04. 19., p - 07:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Zala megye közútjain is a forgalom megnövekedésével kell számolni a húsvéti ünnepek alatt a közlekedésben résztvevőknek, kérjük, közlekedjenek óvatosabban!

A húsvéti ünnepek ideje alatt jelentősen megnövekszik a közutakon a forgalom. Sokan ülnek olyanok is a volán mögé, akik csak ritkán vezetnek, a napi rutinnal nem minden esetben rendelkeznek, ezért fontos, hogy legyünk türelmesek, toleránsak egymással szemben, egy rosszul megválasztott közlekedési szituációval ne kockáztassunk emberi életeket!

Az ünnepek alatt a Zala megyei rendőrök is kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzésére, melynek célja a balesetek megelőzése, az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrése, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése. 

Balesetmentes közlekedést kíván a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság!

 …hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.