A cél, hogy minél kevesebb baleset történjen

2019. 12. 02., h - 07:30
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Újabb ellenőrzéseket tartottak a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2019. november 27-én folytatták az Egyszerű a képlet elnevezésű kampányukat, melynek célja, hogy az ellenőrzések során azoknak a gépkocsivezetőknek, akik negatív szondát fújnak, átadnak a rendőrök egy matricát a fenti szlogennel, melyet kiragasztva autójukra, egyetértésüket fejezik ki a kampány mondanivalójával, miszerint zéró tolerancia van érvényben az ittas vezetőkkel szemben. 

A rendőrök egyidejűleg felhívták a közlekedők figyelmét a Látni és látszani kampányra is, amely mintegy 7 éve foglalkozik a látás és láthatóság kiemelt fontosságával, valamint az egyén szerepével a baleset-megelőzésben. A Látni és látszani kampányhoz tartozó, folyamatosan frissülő információkat az esemény hivatalos Facebook-oldalán és a www.kreszvaltozas.hu weboldalon is megtalálhatják. Éljenek a lehetőséggel, ezzel vigyázva magukra és egymásra!

...hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.