A közlekedésbiztonságról az oviban

2020. 09. 28., h - 14:51
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Autómentes Nap alkalmából látogatták meg a kicsiket a rendőrök Dombóváron.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársa, Schottné Folk Márta rendőr alezredes szeptember utolsó hetében – az Európai Mobilitási Héten – látogatott el a Dombóvári Szivárvány Óvodába. A kicsikkel az alapvető közlekedési szabályokról beszélgetett. Ezt követően egy akadálypályát épített a gyerekeknek, aki a bóják és jelzőtáblák között gyakorolhatták a közlekedést.

kép

A gyerekek az interaktív órán tevékenyen vettek részt a szabályok megismerésében, majd nagy örömmel mentek végig a pályán is. A foglalkozáson az óvoda valamennyi nebulója részt vett. A program zárásaként az óvodát munkatársunk rendőrségi témájú mesekönyvekkel ajándékozta meg.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.