A láthatóság és biztonság érdekében

2019. 09. 09., h - 09:49
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A balmazújvárosi körzeti megbízott a biztonságos kerékpáros közlekedéshez szükséges eszközöket adott át gyerekeknek.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2019. szeptember 6-án a Hortobágyi Petőfi Sándor Általános Iskola és Kollégiumban a balesetek megelőzése érdekében láthatósági mellényeket és kerékpáros fejvédőket adott át a diákoknak. Az iskolarendőr a biztonságos közlekedést elősegítő eszközökön túl, hasznos közlekedésbiztonsági tanácsokkal is ellátta a gyerekeket, akik az iskola jóvoltából egy kerékpáros pályán is gyakorolhatják a megszerzett tudásukat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.