A szünidőben is biztonságosan

2020. 06. 29., h - 10:47
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset-megelőzési előadás táborozó diákoknak Tamásiban.

A Tamási Rendőrkapitányság szakembere, Szalai Ágnes a Würtz Ádám Általános Iskola táborának résztvevőit látogatta meg a napokban, és tartott a közlekedés biztonsága témakörben kreatív előadást a diákoknak.

A prevenciós munkatárs felhívta a figyelmet a kerékpározás szabályaira, ismertette a kerékpár kötelező tartozékait és a kerékpáros kötelező felszereléseit.

A beszélgetés során a 112-es segélyhívó szám helyes használatát is megismerhették a tanulók. A jelenlévők az interaktív foglalkozás során közvetlenül tehették fel a témával kapcsolatos kérdéseiket munkatársunknak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.