Autómentes Nap Hejőbábán

2021. 09. 23., cs - 09:26
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a program során baleset-megelőzési tanácsokkal látták el az érdeklődőket.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának munkatársai 2021. szeptember 22-én az Autómentes Nap program keretében a Hejőbábai Zrínyi Ilona Általános Iskolában tartottak baleset-megelőzési előadást.

A rendezvényen játékos formában hívták fel a résztvevők figyelmét a közúti közlekedési szabályok veszélyeire a kerékpáros, valamint a gyalogos közlekedés szabályaira. A tanulók megismerhették, hogy autó nélkül is lehet közlekedni, de akkor is fontos a biztonság, és a közlekedési szabályok betartása.

"

A rendőrök baleset-megelőzési tájékoztató anyagokat adtak át a diákoknak.

 

 

„... hogy mindenki hazaérjen!”

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak levezette a feszültséget

A 17 éves fiatal egy dorogi lakásban az ablakot betörve bement, majd több berendezést megrongált. A nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták.

 

Neki nem, de a rendőrségnek elég volt

Nem volt elég sör otthon, ezért ült autóba egy ittas férfi Tótkomlóson. Boltba ment, közben elsodort egy kerékpárost. A baleset után nem állt meg, nem segített a sérültnek. A rendőrségnek ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy vádemelést javasoljon ellene.

 

Elfogták az embercsempészt

A rendőrök elfogtak egy cseh állampolgárt, aki 28 illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.