Baleset-megelőzés a Szivárvány Óvodában

2019. 10. 07., h - 09:11
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A dombóvári rendőrök helyi óvodásokkal gyakorolták a kerékpáros- és a gyalogos közlekedés alapvető szabályait.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 4-én a délelőtti órákban a helyi Szivárvány Óvodában az Autómentes Nap alkalmából szervezett rendezvényre kaptak meghívást.

Az egyenruhások a nap folyamán először elbeszélgettek az ovisokkal a közlekedés alapvető szabályairól. A kicsik a rendőrök segítségével megtanulták, hogyan kell biztonságosan átkelni a zebrán.

Az ovisok megtekinthették a rendőrjárőr felszerelését is, majd pedig gyakorlatban is megmutathatták a délelőtt folyamán tanultakat.

A legnagyobb sikere a baleset-megelőzési előadó által felépített kerékpáros ügyességi pályának volt, melyen a kicsik önfeledten, de a megtanult közlekedési szabályok betartásával, mentek végig újra és újra.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.