Baleset-megelőzés időseknek Várpalotán

2017. 08. 11., p - 10:40
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Játékos klubfoglalkozást tartottak a rendőrök.

A Városi Népjóléti Gondozási Központ Fekete Gyémánt Foglalkoztató Klubban játékos foglalkozást tartottak a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. augusztus 10-én délelőtt az intézmény tagjai részére.

A megjelentek csapatokat alkotva vettek részt a foglalkozáson, mely során a közlekedési jelzőtáblákkal és azok jelentésével, a kirakók és képrejtvény segítségével elevenítették fel az ismereteiket. A sorversenyek során a gyalogos közlekedés szabályait alkalmazva igyekeztek a legelőkelőbb helyet elérni a csapattagok.

A program végén, az eredményhirdetést követően a rendőrök a fokozott óvatosságra és körültekintésre hívták fel a megjelentek figyelmét. Valamennyi résztvevő a biztonságos közlekedést és a láthatóságot elősegítő prevenciós ajándékokat kapott ajándékba.

baleset-megelőzés

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bőröndöt loptak

A józsefvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik a Keleti pályaudvaron ellopták egy dél-koreai állampolgár bőröndjét.

 

Beismerte tettét

A gondnokként dolgozó balatonalmádi férfi visszaélt munkaadója bizalmával, meglopta őt.

 

Lopás miatt keressük őket

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy szegedi áruházban elkövetett lopás gyanúsítottjainak azonosításában.

 

Bokorba rejtette

A szomszédos telken rejtette el a lopott holmit. A jászsági rendőrök pár órán belül elfogták a gyanúsítottat Jászladányon.