Baleset-megelőzés időseknek Várpalotán

2017. 08. 11., p - 10:40
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Játékos klubfoglalkozást tartottak a rendőrök.

A Városi Népjóléti Gondozási Központ Fekete Gyémánt Foglalkoztató Klubban játékos foglalkozást tartottak a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. augusztus 10-én délelőtt az intézmény tagjai részére.

A megjelentek csapatokat alkotva vettek részt a foglalkozáson, mely során a közlekedési jelzőtáblákkal és azok jelentésével, a kirakók és képrejtvény segítségével elevenítették fel az ismereteiket. A sorversenyek során a gyalogos közlekedés szabályait alkalmazva igyekeztek a legelőkelőbb helyet elérni a csapattagok.

A program végén, az eredményhirdetést követően a rendőrök a fokozott óvatosságra és körültekintésre hívták fel a megjelentek figyelmét. Valamennyi résztvevő a biztonságos közlekedést és a láthatóságot elősegítő prevenciós ajándékokat kapott ajándékba.

baleset-megelőzés


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két férfi, egy eset, három bűncselekmény

Engedély nélkül fogott ki halakat két férfi egy tóból, Geszt külterületén. A tó partjáról búzát is loptak, majd egyikük ittasan vezette azt a kisbuszt, amivel a lopott dolgokat szállították. A Sarkadi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.