Baleset-megelőzés időseknek Várpalotán

2017. 08. 11., p - 10:40
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Játékos klubfoglalkozást tartottak a rendőrök.

A Városi Népjóléti Gondozási Központ Fekete Gyémánt Foglalkoztató Klubban játékos foglalkozást tartottak a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. augusztus 10-én délelőtt az intézmény tagjai részére.

A megjelentek csapatokat alkotva vettek részt a foglalkozáson, mely során a közlekedési jelzőtáblákkal és azok jelentésével, a kirakók és képrejtvény segítségével elevenítették fel az ismereteiket. A sorversenyek során a gyalogos közlekedés szabályait alkalmazva igyekeztek a legelőkelőbb helyet elérni a csapattagok.

A program végén, az eredményhirdetést követően a rendőrök a fokozott óvatosságra és körültekintésre hívták fel a megjelentek figyelmét. Valamennyi résztvevő a biztonságos közlekedést és a láthatóságot elősegítő prevenciós ajándékokat kapott ajándékba.

baleset-megelőzés

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.