Baleset-megelőzés már az óvodában

2018. 11. 06., k - 07:48
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset-megelőzési foglalkozáson vettek részt az óvodások Tatabányán.

Tatabánya öt óvodájában, tíz csoporttal 2018. november 5-én elkezdődött a „Biztonságos közlekedésre nevelés az óvodában” elnevezésű programsorozat, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Tatabányai Otthon Segítünk Alapítvány közösen szervez. Cél, hogy játékos formában már kisgyermekkorban neveljék a gyermekeket a biztonságos közlekedésre. A programsorozatban a gyermekek öt alkalommal ismerkedhetnek meg a közlekedési szabályokkal. A záróünnepségre 2019. február hónapban kerül sor.

2

1

3

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt afgán férfi egy szlovén kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.