Baleset-megelőzési évértékelő értekezlet Nógrád megyében 

2019. 03. 12., k - 11:40
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A 2018-as év baleset-megelőzési munkáját és eredményeit értékelte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága évértékelő ülést tartott 2019. március 8-án Salgótarjánban. Az értekezleten a megye szakemberei mellett a bizottsággal együttműködő szervezetek képviselői is részt vettek. A rendezvényt Palkovics Viktor rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője nyitotta meg, melyet követően Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy, a balesetmegelőzési bizottság titkára számolt be a 2018-as évben bevezetett intézkedésekről, valamint az elért eredményekről. A szakember beszámolt továbbá a közutakon bekövetkezett balesetek számáról és azok bekövetkezésének leggyakoribb okairól, valamint az ezek megelőzése érdekében indított országos és megyei kampányokról, programokról. 

A résztvevők az értekezlet végén megbeszélték a 2019. évben végrehajtandó feladatokat, célkitűzéseket, valamint a bizottság együttműködő partnereivel történő eredményesebb együttműködést. 
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.