Biztonságosan az iskolába

2018. 09. 13., cs - 14:25
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi Baka István Általános Iskola elsősei vehették át elsőként Tolna megyében az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által ajándékozott hátizsákot és üzenőfüzetet.

A tanévkezdés időszakában különösen fontos felhívni mind a gyermekek, mind a szülők figyelmét a biztonságos közlekedésre. Az idei tanévben az első baleset-megelőzési előadást 2018. szeptember 13-án tartották meg a szekszárdi Baka István Általános Iskola első osztályos tanulóinak.

 

 

kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az előadáson részt vett Bótáné Kiss Gabriella r. alezredes, a Tolna Megyei baleset-megelőzési Bizottság titkára, valamint Zádori László r. őrnagy, az Iskola Rendőreinek képviseletében. Gabi

A kicsik a gyalogos átkelőhelyek veszélyeiről, a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszer használatának fontosságáról, továbbá az alapvető közlekedési szabályokról beszélgettek a rendőrökkel.

l.Gabi

A tanóra végén minden kisdiák átvehetett egy az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által - az ország valamennyi elsősének - ajándékozott fényvisszaverőkkel ellátott "Biztonságosan az iskolába" feliratú hátizsákot és a kicsiknek készült üzenőfüzetet.

Zádori

képgyerekek


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsokat szállított

Egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.