Családi nap Oroszlányban

2019. 09. 09., h - 11:25
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűn- és baleset-megelőzési családi napon vettek részt a rendőrök Oroszlányban.

Oroszlány Város Önkormányzata 2019. szeptember 7-én délután bűn- és baleset-megelőzési családi napot tartott a város Fő terén, amelyen az Oroszlányi Rendőrkapitányság és a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkatársai is részt vettek. A változatos programok között a rendőrség ügyességi pályát állított fel az érdeklődő kerékpárosok részére. A gyerekek beülhettek a rendőrautóba, kockákból rakhattak ki közlekedési jelzőtáblákat. A nagyobbak, gyalogosként részeg szemüveges szimulációs feladatokon keresztül élhették át a vicces, de balesetveszélyesnek bizonyuló helyzeteket. A rendezvényre látogatók ajándékokkal térhettek haza.

1

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Deák Jánosra emlékeztek

Az 5 Fegyver Kupa SE a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lőterén szervezett lőversenyt a nemrégiben fiatalon elhunyt lőkiképző emlékére.

 

Kábítószergyanús anyagokat birtokoltak

A győri nyomozók két embert fogtak el, mivel a ruházatukból, majd a későbbi kutatás alkalmával a lakóhelyükről is több kábítószergyanús anyag került elő.

 

Keressük őket

A dunakeszi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Újabb migránscsoport

Tizenöt illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.