Elnökségi ülést tartott a Zala Megyei Balesetmegelőzési Bizottság

2019. 02. 07., cs - 08:44
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A megye közlekedési szakembereinek részvételével tartotta meg a bizottság a 2018. évet értékelő ülését Keszthelyen.

A Zala Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2019. február 6-án elnökségi ülést tartott Keszthelyen, amelyen a megye szakemberei mellett, a bizottság együttműködői és partnerei is részt vettek.

Az értekezletet dr. Sipos Gyula r. vezérőrnagy, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg, majd Anti András r. alezredes a Közlekedésrendészeti Osztály vezetője számolt be a 2018. évben bekövetkezett személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek helyzetéről. Tájékoztatójában kiemelte, hogy a halálos kimenetelű közlekedési balesetek számának csökkentése a rendőrség kiemelt feladata, amelyhez a bizottsági tagok által képviselt szervezetek együttműködését kérte.

Ezt követően Horváth László r. alezredes, a balesetmegelőzési bizottság titkára ismertette az előző évben megvalósult programokat, valamint a 2019. évi munkatervet.

Balesetmentes közlekedést kíván a Zala Megyei Balesetmegelőzési Bizottság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.