Elnökségi ülést tartott a Zala Megyei Balesetmegelőzési Bizottság

2019. 02. 07., cs - 08:44
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A megye közlekedési szakembereinek részvételével tartotta meg a bizottság a 2018. évet értékelő ülését Keszthelyen.

A Zala Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2019. február 6-án elnökségi ülést tartott Keszthelyen, amelyen a megye szakemberei mellett, a bizottság együttműködői és partnerei is részt vettek.

Az értekezletet dr. Sipos Gyula r. vezérőrnagy, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg, majd Anti András r. alezredes a Közlekedésrendészeti Osztály vezetője számolt be a 2018. évben bekövetkezett személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek helyzetéről. Tájékoztatójában kiemelte, hogy a halálos kimenetelű közlekedési balesetek számának csökkentése a rendőrség kiemelt feladata, amelyhez a bizottsági tagok által képviselt szervezetek együttműködését kérte.

Ezt követően Horváth László r. alezredes, a balesetmegelőzési bizottság titkára ismertette az előző évben megvalósult programokat, valamint a 2019. évi munkatervet.

Balesetmentes közlekedést kíván a Zala Megyei Balesetmegelőzési Bizottság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.