Eredményesen szerepeltek

2021. 06. 17., cs - 11:51
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Közlekedik a család elnevezésű vetélkedő Fejér megyei fordulójának győztese a székesfehérvári Kővári család, ők képviselhetik megyénket az országos döntőben.

A Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2021. június 12-én rendezte meg a Közlekedik a család országos vetélkedő Fejér megyei fordulóját Székesfehérváron. Az Országos Rendőr-főkapitányság, valamint az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett családi vetélkedőn idén mintegy 20 család mérette meg magát a különböző elméleti, és gyakorlati versenyszámokban.

A vetélkedő célja, hogy a rendőrség minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a szabályos, körültekintő, megfontolt közlekedés fontosságára. A közös megmérettetésen izgalmas és érdekes programokban volt része a résztvevő családok apraja-nagyjának.

A Fejér megyei döntőben a székesfehérvári Kővári család szerepelt a legeredményesebben, így ők képviselhetik megyénket az országos döntőben, ahol akár a fődíjat, egy Škoda Kamiq személygépkocsit is nyerhetnek. A dobogó második és harmadik fokára állhattak fel a dégi Marekkel, és a százhalombattai Nagy család tagjai.

Az országos döntőt 2021. augusztus 27-e és 29-e között rendezik meg Győr-Moson-Sopron megyében, valamint Veszprém megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.

 

Lopás miatt keressük

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.