Eredményt hirdettek a várpalotai rendőrök

2020. 04. 08., sze - 14:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Elbírálták az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett rajzpályázat helyi fordulójára beküldött pályaműveket.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága felmenő rendszerű gyermekrajzpályázatot hirdetett Így közlekedtek Ti címmel három kategóriában, az óvodás (3-6 éves), az alsó- (7-10 éves) és a felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére. A gyerekeknek azt kellett rajzaikban megjelentetni, ők hogyan érzékelik a körülöttük közlekedőket, illetve ahogy maguk is részt vesznek a közlekedésben. A tanulók jellemzően a közlekedés során a mobiltelefon és kiegészítőinek biztonságos, szabályos használatára hívták fel a figyelmet alkotásaikban.

Az oktatási intézményekből érkező rajzok közül a meghirdetett három kategória legszebbnek, legötletesebbnek ítélt pályamunkáira a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai adták le szavazataikat, így 2020. április 8-án a három legtöbb szavazatot elért alkotás készítői ajándékban részesültek.

A díjazottak okleveleit és baleset-megelőzési ajándékcsomagjait a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai juttatják el a gyermekek részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Marokkói határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Újabb határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.