Érj haza! Várnak.

2019. 10. 19., szo - 14:50
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A motoros balesetek megelőzése érdekében a Veszprémi Rendőrkapitányság két figyelemfelhívó táblát helyezett ki a cseszneki szerpentinen.

A Veszprémi Rendőrkapitányság  2019-ben is feladatként tűzte ki, hogy az illetékességi területükön csökkentsék a közúti közlekedési balesetek számát. Az elmúlt időszakban azonban a 82-es számú főúton, Cseszneknél található szerpentines útszakaszon több motoros baleset történt, melyek közül kettő halálos áldozatot követelt. Ezután döntött úgy a rendőrség, hogy a helyi és a megyei balesetmegelőzési bizottsággal, valamint civil szervezetek támogatásával az érintett útszakaszon figyelemfelhívó táblákat helyez el. Az elkészült táblákat  2019. október 18-án sajtónyilvánosság előtt adták át, melyeket római katolikus szertartás keretében Zsebe Attila diakónus megáldott. A rendezvényen Adamovics László rendőr alezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője hangsúlyozta, hogy a balesetek megelőzése továbbra is kiemelt feladatuk, és minden eszközt bevetnek annak érdekében, hogy a Veszprémi Rendőrkapitányság területén minél kevesebb személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történjen. Felhívta továbbá a figyelmet a közúti közlekedési szabályok és a sebességhatárok betartásának fontosságára, hiszen sok baleset elkerülhető lenne, ha a járművezető mindig az út-, időjárási és látási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel közlekedne.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életveszélyesen megsebesítette volt barátnőjét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei kevesebb mint egy óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki életveszélyes sérülést okozott volt párjának. A BRFK emberölés kísérlete miatt folytat nyomozást a 38 éves férfival szemben.

 

Elfajult testvéri vita

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki egy vitát követően megszúrta fivérét Hejőkeresztúron.