Évet értékelt a Baleset-megelőzési Bizottság

2017. 12. 20., sze - 13:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Szigetszentmiklós Város Baleset-megelőzési Bizottsága 2017. december 18-án tartotta évzáró bizottsági ülését.

Az ülésen Rusz Gergely r. alezredes, a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályvezetője bemutatta az elmúlt év munkatervét, majd ismertette a végrehajtott feladatokat és értékelte a bizottság éves munkáját. 

Ezt követően a bizottsági tagok értékelték a 2017. évben folytatott baleset-megelőzési tevékenységet, valamint a bekövetkezett közúti közlekedési balesetek legfőbb okainak vizsgálata során szerzett ismeretek alapján meghatározták a megelőzési tevékenység fő irányait és feladatait a 2018-as évre vonatkozóan.

 

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Stabil csapattal

Összeszokott állomány vigyázza Törökszentmiklós és a hozzá tartozó hat település 36 ezer lakójának nyugalmát. A rutinos zsaruknak kiváló a hely- és a személyismeretük, gyakran már egy tanú leírásából, a tolvaj mozgásából megmondják, kit kell keresni. Így volt január második hetében is, amikor minden tudomásukra jutott bűncselekményt felderítettek.

 

Megtalálta a tulajt az orgazda

Igencsak belecsaptak a húrokba, Észak-Magyar­ország legjelentősebb XXI. századi hangszerlopását követte el a háromfős bűnbanda.

 

Hittel szolgál

Kétszer szerelt fel rendőrnek. Igazából sosem tudott elszakadni a zsaruléttől, így ismét az állomány mellett döntött – immár felszentelt lelkészként Pallagi Andrea törzsőrmester, a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság vizsgálója.