Főszerepben a megelőzés

2021. 08. 17., k - 09:08
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrkapitányság szakembere prevenciós tanácsokkal látta el az érdeklődő gyerekeket.

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársa a napokban látta vendégül a helyi Sport tábor lakóit. Bíró Ilona Mária rendőr főtörzsőrmester a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályairól beszélgetett a gyerkőcökkel. Az előadás végén mini KRESZ tesztet töltöttek ki a táborozók, akik láthatósági mellényt, lámpaszettet, valamint kerékpáros munkafüzetet kaptak ajándékba.

kép

Kolléganőnk a városi strandra is ellátogatott, ahol bűn és baleset-megelőzési standot állított fel. Vagyonvédelmi tanácsok mellett, Zsaru Magazinnal is várta a felnőtt érdeklődőket. A strandoló gyermekeknek kirakókkal, fejtörőkkel, rejtvényekkel és színezőkkel készült. A kitelepülés során táborozó és vakációzó gyerekek is felkeresték a prevenciós sátrat, ami óriási népszerűségnek örvendett.

kép


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.