Gyereknap Papkeszin

2019. 06. 08., szo - 09:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai is ellátogattak az óvodai rendezvényre.

A papkeszi Vadrózsa Napköziotthonos Óvoda hagyományteremtő jelleggel tartotta meg a gyereknapot 2019. június 7-én az intézményben, amelyre a Balatonalmádi Rendőrkapitányság is meghívást kapott.

A rendőrök baleset-megelőzési játékokkal, színezőkkel és kirakóval készültek a legkisebbeknek, míg a nagyobb növendékek KRESZ tesztlapok kitöltésével mérhették fel tudásukat és az ujjlenyomatukat is megörökíthették.

A gyerekek örömmel vették birtokba az óvoda udvarán felállított ügyességi pályát, ahol a szabályos gyalogos és kerékpáros közlekedést gyakorolhatták. Közben a rendőrkapitányság munkatársai elmondták az óvodásoknak a legfontosabb jelzőtáblák jelentését és azt, hogy ha azokat látják, mit kell tenniük. Kiemelték, hogy kerékpárral lehetőség szerint a kerékpárúton vagy a kerékpársávon közlekedjenek, valamint kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kerékpárjaikról leszállva keljenek át.

A rendezvényen nagy sikert aratott a Készenléti Rendőrség és a Balatonkenese Rendőrőrs lovas járőre Ugor és Remény nevű lovaikkal.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.

 

Karja bánta

A Bonyhádi Rendőrkapitányság súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 38 éves férfival szemben.