Házhoz mentek Jászapátin

2021. 09. 25., szo - 10:34
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az „autómentes napon” is házhoz mentek a megelőzési szakemberek.

A Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai az európai autómentes napon 2021. szeptember 22-én az országos vagyonvédelmi Házhoz megyünk és Bike Safe programmal várták a jászapáti lakosokat.

Azok, akik kétkerekűvel érkeztek, a helyszínen regisztráltathatták az országos adatbázisba kerékpárjukat. A szakemberek vagyonvédelmi tanácsok mellett nagy hangsúlyt fektettek az állatvédelem, a felelős állattartás szabályainak ismertetésére, hangsúlyozva a jó gazda gondosságát. A programon ezeken kívül előtérbe került a drogprevenció is. A rendőrök hangsúlyozták a kábítószerek pusztító hatását, kedvezőtlen és kiszámíthatatlan éllettani hatásait.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész rendőrkézen

Egy okmányok nélküli, magát szerb állampolgárnak valló női sofőr akart 14 migránst Ausztriába juttatni.

 

Kettőt egy csapásra

A győri rendőrök a bejelentést követő 24 óra alatt elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint két győrújbaráti házba is betörtek.

 

Újabb elfogás az M5 autópályán

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 58 éves szerb férfi ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Őrizetben a koszovói embercsempész

A 29 éves férfi öt illegális migránst szállított, mikor a Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton Bogyiszló térségében ellenőrizték.