Hogy biztonságosan közlekedjenek…

2020. 02. 13., cs - 07:25
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pilisi Rendőrörs munkatársai tartottak akciót.

A Monori Rendőrkapitányság Pilisi Rendőrőrse a Közösen Összefogva Szolgálunk Egyesülettel közösen 2020. február 12-én tartott balesetmegelőzési akciót.

A pilisi vasútállomás környékén megtartott akció célja, a kerékpárosok és gyalogosok által okozott, illetve elszenvedett sérüléses balesetek számának csökkentése, valamint a lakosság figyelmének felhívása az évszakra jellemző megváltozott út- és látási viszonyokra és a láthatóság kiemelkedő fontosságára.

A rendőrök a biciklisek kétkerekűit átvizsgálták, hogy megfelelően felszereltek-e, és amennyiben mindent szabályosnak találtak, az alapítvány munkatársai csokoládéval és első-hátsó lámpával jutalmazták meg a tulajdonost, hiányosság esetén pedig az egyenruhások fényvisszaverő mellényt és a láthatóságot elősegítő karpántot ajándékoztak a résztvevőknek, ezzel is növelve a közlekedés biztonságát Pilisen.

12

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Veszprém megyei évértékelő

Megköszönte kollégáinak és az együttműködő partnereknek a 2019-ben végzett munkát a megyei rendőrfőkapitány.

 

Az együttműködést értékelték

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság értekezletre hívta az illetékességi területén az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket és a polgárőr egyesületek vezetőit.