Húsvétkor is biztonságosan

2019. 04. 22., h - 19:47
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Ügyességi pályán tesztelhették tudásukat az autósok Pécsett. Aki teljesítette a pályát, ajándékcsomagot kapott.

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság húsvéti kihívással lepte meg az autósokat 2019. április 22-én Pécsett. Azok az autósok, akik a közlekedésrendészeti ellenőrzést követően vállalták a kihívást, autós ügyességi pályán tesztelhették tudásukat, a gyermekek pedig játékos közlekedésbiztonsági feladatokat oldhattak meg. Minden résztvevő baleset-megelőzési ajándékcsomagot, emléklapot, valamint csokoládényulat kapott, és természetesen a locsolás sem maradt el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.

 

I. Zalahalápi Kutyakurzus

Hagyományteremtő szolgálatikutya-viadalt álmodott és valósított meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Zalahalápon.

 

Az év rendőrei

Április 26-án a Rendőrségi Igazgatási Központban és a Belügyminisztérium márvány­aulájában tartottak ünnepséget a rendőr- és tűzoltónap alkalmából.

 

Véradással nyújtottak segítséget

Ismét véradó napot tartottak a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon, hogy az egyenruhások vérükkel is segíthessenek a bajba jutottakon.