IX. Pöttöm Próba Kecskeméten

2017. 10. 06., p - 13:27
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedésbiztonsági versenyen vettek részt a kecskeméti óvodások.

Kecskeméten, a Ceglédi úti Óvoda szervezésében rendezték meg 2017. október 6-án a IX. Pöttöm Próba elnevezésű közlekedésbiztonsági versenyt, amelyen 16 óvoda 6 fős csapata vett részt.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával létrejött vetélkedő során a gyerekek a KRESZ táblák ismeretéről adhattak számot, illetve bemutatták, milyen ügyesen kerékpároznak.

A rendezvényen nagy sikert aratott gyerekek és felnőttek körében egyaránt a közledésrendészeti kockapuzzle és a úgynevezett „részeg szemüveges” ügyességi feladatok.

Legügyesebb a kecskeméti Széchenyi sétányi Óvoda csapata volt, így ők vihették el az I. helyezettnek járó díjat. A verseny valamennyi résztvevője a rendőröktől ajándékot kapott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.