Kerékpározzon biztonságosan!

2019. 07. 10., sze - 15:18
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a Győri Rendőrkapitányság baleset-megelőzési kampánya.

A Győri Rendőrkapitányság immár negyedik éve hirdette meg - Bringára fel! címmel - kampányát 2019 tavaszán. A programsorozat célja a kerékpáros balesetek megelőzése, csökkentése volt, amelyet az e járművekre vonatkozó közlekedési szabályok felfrissítésével akartak elérni. A verseny három fordulóból állt, amelynek során a helyi régiós újságban megjelent tesztfeladatokra (13+1 kérdésre) kellett a játékosoknak hétről hétre a helyes megfejtéseket beküldeni. Összesen több mint 100-an vettek részt a megmérettetésben, közülük a legjobb eredményt András Barnabás 16 éves csanaki lakos érte el, aki édesapja ösztönzésére töltötte ki a totót. Barnabás mindössze egyetlen hibát vétett, így megérdemelten nyerte meg a fődíjat, egy 21 sebességes kerékpárt, amit a szervezőktől 2019. július 9-én, a Győri Rendőrkapitányságon vehetett át. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.