KEVE tanóra Kisteleken

2020. 02. 18., k - 16:36
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kisteleki Rendőrkapitányság munkatársa a helyi általános iskola első évfolyamának tartott közlekedésbiztonsági tanórát.

Sejben Győző rendőr őrnagy 2020. február 14-én - a KEVE program részeként - rendőri karjelzések témában tartott előadást a Kisteleki Általános Iskola és Kollégium első évfolyamos tanulói számára. Az elméleti oktatást követően a kisiskolások a megszerzett ismereteket játékos formában gyakorolhatták a pedagógusok és a szakember közös irányításával.

Az intézmény a 2019/2020-as tanévben csatlakozott a „Közlekedjünk Együtt, Vigyázzunk Egymásra” című programhoz, amelynek célja a diákok közlekedési és balesetmegelőzési ismereteinek elmélyítése, korosztályuk és életkori sajátosságaik figyelembevételével.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.