Közlekedésbiztonság a Mobilitás héten Veszprémben

2021. 09. 17., p - 09:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai az Európai Mobilitási Hét alkalmából 2021. szeptember 16-án 9 óra és 12 óra közötti időben várták az érdeklődőket a megyeszékhely sétálóutcáján.

A programra látogató közel 150 óvodás korú gyermeket rendőrautó, rendőrmotor várt, amiket nagy lelkesedéssel vettek birtokba. Az egyenruhások kerékpáros ügyességi pályát állítottak össze, ahol a kicsik kipróbálhatták tudásukat, a legügyesebbek pedig külön ajándékot kaptak. A vállalkozó kedvű gyerekek KRESZ puzzle-t rakhattak ki, közlekedéssel kapcsolatos rejtvényeket fejthettek meg, illetve közlekedési táblákat ábrázoló rajzokat színezhettek. Eközben játékos formában átismételték a gyalogos közlekedés legfontosabb szabályait, amire a rendőrök külön felhívták a figyelmüket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!