Közlekedésbiztonsági délután Hatvanban

2017. 12. 22., p - 08:15
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Hasznos tudnivalókkal és ajándékokkal gazdagodtak a résztvevő diákok.

A Hatvani Rendőrkapitányság  a gyermekbalesetek megelőzése jegyében nyitotta meg kapuját 2017. december 20-án az általános iskolások előtt.

A Városi Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a közlekedésbiztonsági délutánon a gyalogos, a kerékpáros, illetve az utas közlekedés szabályaira hívták fel játékos formában a diákok figyelmét.

A programon a kapitányság illetékességi területén található iskolákból összesen 133 gyermek vett részt, akik ügyesen válaszoltak a feltett közlekedési kérdésekre.

Az esemény zárásaként az előadók ajándékokat osztottak ki – a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság jóvoltából – a tanulók számára.

A rendőrkapitányság karácsonyfáját Jávor Tamás r. százados és Tomcsányi Andrea r. százados készítette láthatósági mellényekből, felhívva a figyelmet a láthatóság fontosságára. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.