Közlekedésbiztonsági Kupa Hatvanban

2019. 06. 06., cs - 08:10
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Iskolások készültek a biztonságos vakációra.

A Hatvani Rendőrkapitányság 2019. június 4-én - idén ötödik alkalommal - rendezte meg a városi Népkertben a térség általános iskolás gyermekei részére a Közlekedésbiztonsági Kupa elnevezésű vetélkedőjét.

Az esemény célja a tanulók biztonságos közlekedéséhez szükséges ismereteik felfrissítése a nyári vakáció előtt.

A rendezvényen a gyermekek a KRESZ elméleti és kerékpáros ügyességi feladatok teljesítésén túl, a kábítószerfogyasztás veszélyeiről is kaptak tájékoztatást.

A vándorkupát idén is a Hatvani Szent István Általános Iskola vihette haza.

Leány egyéni kategóriában Horváth Nikolett a Hatvani Szent István Általános Iskola, fiú egyéni kategóriában Deák Márk az Újhatvani Római Katolikus Általános Iskola tanulója bizonyult a legjobbnak.

 

A szünidő közeledtével várhatóan megnövekszik a kerékpárral, gyalogosan közlekedő gyermekek száma az utakon. Kérjük a közúti közlekedésben résztvevőket, hogy kellő körültekintéssel és fokozott óvatossággal vegyenek részt a forgalomban!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.

 

Maratonfutás a határrendészet népszerűsítéséért

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai is részt vettek a hétvégén megrendezett II. Szeged Maratonon. A cél a határrendész szakma népszerűsítése volt.