Közlekedj okosan, segít az ovizsaru!

2018. 10. 10., sze - 09:59
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Pakson a Hétszínvirág Óvoda ovisaival irányították a forgalmat a gyalogosátkelőhelyen.

Az Iskola Rendőre programban hosszú évek óta részt vesz a paksi Hétszínvirág Óvoda is. A gyerekeket Biró Ilona Mária r. főtörzsőrmester évről évre nagy sikerrel készíti fel a Pindur-Pandúr „Mini Kresz” országos döntőjére. A felkészülés keretében az ovisok rendőri segítséggel rendszeresen „irányítják a forgalmat” az óvoda előtt levő kijelölt gyalogosátkelőhelyen.

kép

Legutóbb 2018. október 9-én reggel álltak kint a „rendőrsegédek” a gyalogosátkelőhelyen. A forgalomirányítás mind a gyerekek, mind a közlekedés többi résztvevőinek tetszését elnyerte.

ovi


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Áramszünet Röszkén

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

 

Bűnös szövetség

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két gyöngyösi, egy atkári és egy mezőszentgyörgyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Ittasan volt részese a balesetnek

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték az ittas járművezetés vétség elkövetése miatt egy 24 éves szekszárdi férfival szemben indított büntetőeljárást.

 

Eperfa alá bújt a szatír

Hiába bújt az eső elől eperfa alá az a fiatalkorú fiú, akit a miskolci rendőrök megalapozottan gyanúsítanak szeméremsértés vétség elkövetésével.

 

Áthajtott a tiloson és jött a vonat

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy sofőrrel szemben folytatott, aki a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón, megrongálva ezzel mindkét oldalon a sorompókat.

 

Ittasan vezetett

Bíróság elé állítást javasol az Oroszlányi Rendőrkapitányság az 50 éves férfival szemben.

 

Hívatlan vendég

A nagykőrösi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 37 éves helyi nőt.