Közlekedjünk körültekintően!

2018. 10. 11., cs - 12:16
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hatvani Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet az illetékességi területén jellemző baleseti okokra és azok megelőzésére.

A Hatvani Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Közlekedésrendészeti Alosztálya az illetékességi területén megvizsgálta a baleseti gócpontok helyszíneit, melyeknél megállapították, hogy főként a sebesség nem megfelelő megválasztása, illetve az elsőbbségi jogok be nem tartása a balesetek fő előidéző oka.

A Hatvan városában áthaladó főútvonalakon továbbra is jelentős forgalomnövekedés tapasztalható.

A közúti közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében a nagy forgalommal bíró utakon és a 21-es főúton folyamatos rendőri jelenlétre lehet számítani.  

A Hatvani Rendőrkapitányság felhívja a közlekedésben résztvevők figyelmét a közúti közlekedési szabályok betartására! A sebességkorlátozó és elsőbbségadásra vonatkozó közúti közlekedési jelzőtáblákat ne hagyja figyelmen kívül, azok előírásai szerint közlekedjen!

Balesetmentes közlekedést kíván a Hatvani Rendőrkapitányság!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Bács-Kiskun megyénél két illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Rövid idő alatt megtalálták

Alig néhány óra alatt azonosították egy lopás feltételezett elkövetőjét a hódmezővásárhelyi rendőrök. A sértett az értékeit visszakapta.

 

Tehervonaton megbújt migránsok

Bács-Kiskun megyénél egy tehervonat vagonjában megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Laptopot lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki egy Váci úti bevásárlóközpont egyik irodájából ellopott egy laptopot.