Látni és látszani kampány Kunszentmiklóson

2021. 11. 19., p - 10:32
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Szakember segítségével, ingyenesen ellenőrizhették a közlekedők a járművük szélvédőmosó- és hűtőfolyadékát Kunszentmiklóson.

Az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottsága idén is megrendezte a „Látni és látszani 2021” elnevezésű kampányt. Az akció célja ebben az évben is az, hogy felhívják a közlekedők figyelmét az őszi időjárás okozta vezetésbiztonsági kihívásokra. A kampány keretében a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya az Autócentrum-Barna Kft. közreműködésével a város egyik áruházának parkolójában tartott tájékoztatót 2021. november 18-án. A szakemberek felhívták a közlekedők figyelmét a megváltozott időjárási viszonyok kapcsán felmerülő közlekedési veszélyekre. A megjelenteknek lehetősége volt szakképzett személy által ellenőrizni a gépjárművük szélvédőmosó- és hűtőfolyadékának állapotát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vége a helyszínelésnek

Zavartalan a forgalom a Tatabánya lakott területén kívül történt halálos baleset helyszínén.

 

Halálos baleset Tatabányán

Két személygépkocsi ütközött össze Tatabánya lakott területén kívül. Az egyik autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.