Megújult a megyei baleset-megelőzés arculata

2019. 07. 11., cs - 14:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Pályázat keretében választotta ki az új logót a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.

A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság logótervezési pályázatot hirdetett a zirci III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola grafikus tanulói között a bizottság logójának megújítása és frissítése céljából. Az intézmény hallgatói a 2019. nyári szakmai gyakorlatukon dolgoztak a pályázati anyagokon.

A bizottság által kiválasztott új logót Fortuna Fanni, 18 éves grafika szakos diák készítette Orsós Erzsébet szaktanár támogatásával.

A készítő a saját stílusát felhasználva alkotta meg a logót, melyben szerepelnek a megyeszékhely ismertetőjelei, Veszprém vára és a völgyhíd, valamint a védelem jegyében a város védőszentjének, Szent Mihálynak a szárnyai is helyet kaptak az alkotásban.


logo


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.