Mikulás-napi baleset-megelőzési akció Vas megyében

2018. 12. 06., cs - 13:50
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Sárvári Rendőrkapitányság Mikulása ajándékkal készült az óvodába érkezőknek.

Sárváron az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is a Mikulással együtt várták 2018. december 6-án a sárvári Vármelléki Óvoda Szatmár Utcai Telephelyére érkező gyerkőcöket a Sárvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai. A preventív akció célja az volt, hogy felhívják gépkocsival érkezők figyelmét a közlekedési szabályok betartására, a passzív biztonsági eszközök használatára.

kép

Azok, akik gyermekülésbe ültetve vitték a gyerkőcöket oviba és járműveiket megfelelően felkészítették a télies útviszonyokra, ajándékot kaptak a Mikulástól. Munkatársaink többnyire mindent rendben találtak, csupán néhány esetben tapasztaltak apróbb hiányosságokat, amelyekre jelképesen virgáccsal figyelmeztettek.

kép

A rendőrök hangsúlyozták a gépjárművezetőkre, a gyalogosokra és a kerékpárral közlekedőkre vonatkozó szabályok betartásának fontosságát, valamint a látás és a láthatóság kiemelt szerepét.

kép

..., hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.