Mikulás-napi közlekedési ellenőrzés Szombathely térségében

2018. 12. 06., cs - 13:43
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Csokimikulással gazdagodtak a jogkövető sofőrök Vas megyében.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a közúti közlekedés biztonságának elősegítése érdekében – a „Látni és látszani” kampány keretében –ellenőrzést tartottak 2018. december 6-án, a 86-os számú főút Szombathelyt elkerülő szakaszán. A rendőrök elsősorban a forgalomban résztvevő járművek kivilágítására vonatkozó rendelkezések megtartásának ellenőrzésére fókuszáltak. Hangsúlyozták, hogy a megváltozott időjárási, látási és útviszonyok miatt különösen fontos, hogy kifogástalan műszaki állapotban lévő gépjárművel induljunk útnak.

Azok a sofőrök, akiknél az ellenőrzés során munkatársaink mindent rendben találtak, csokimikulást kaptak jogkövető magatartásuk elismeréseként. Azoknak a járművezetőknek, akiknél valamilyen kisebb hiányosságot tapasztaltak, virgácsot adtak figyelmeztetésül.

A kampányról az esemény hivatalos weboldalán, a www.latnieslatszani.hu oldalon, valamint a Facebook-oldalon, a www.facebook.com/latnieslatszani címen, illetve a www.baleset-megelozes.eu weboldalon is olvashatnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két kamion, nyolc határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.