Mikulás-napi közlekedési ellenőrzés Szombathely térségében

2018. 12. 06., cs - 13:43
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Csokimikulással gazdagodtak a jogkövető sofőrök Vas megyében.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a közúti közlekedés biztonságának elősegítése érdekében – a „Látni és látszani” kampány keretében –ellenőrzést tartottak 2018. december 6-án, a 86-os számú főút Szombathelyt elkerülő szakaszán. A rendőrök elsősorban a forgalomban résztvevő járművek kivilágítására vonatkozó rendelkezések megtartásának ellenőrzésére fókuszáltak. Hangsúlyozták, hogy a megváltozott időjárási, látási és útviszonyok miatt különösen fontos, hogy kifogástalan műszaki állapotban lévő gépjárművel induljunk útnak.

Azok a sofőrök, akiknél az ellenőrzés során munkatársaink mindent rendben találtak, csokimikulást kaptak jogkövető magatartásuk elismeréseként. Azoknak a járművezetőknek, akiknél valamilyen kisebb hiányosságot tapasztaltak, virgácsot adtak figyelmeztetésül.

A kampányról az esemény hivatalos weboldalán, a www.latnieslatszani.hu oldalon, valamint a Facebook-oldalon, a www.facebook.com/latnieslatszani címen, illetve a www.baleset-megelozes.eu weboldalon is olvashatnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy parkolóban bántalmazta ismerősét

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 16 éves külsővati fiatal ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Tehervonaton bújtak meg

Bács Kiskun megyénél egy tehervonaton elbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.